Cestoviny s tuniakom

Zlatá vareška

Recept od:

Zlatá vareška

Príprava

10

minút

Varenie

30

minút

Množstvo

4

porcie

ohodnoďte recept

hodnotenie receptu

Ingrediencie

  • Cestoviny 2 hrnčeky
  • Cherry pradajky 1 hrnček
  • Paradajkový pretlak 2 hrnčeky
  • Olivy 1/2 hrnčeka
  • Cesnak 2 strúčiky
  • Tuniak 1 hrnček
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Parmezán

Postup prípravy

1

Cestoviny uvaríme "al dente" (nie úplne domäkka, budú sa ešte chvíľu variť s omáčkou)..

2

Nakrájaný cesnak speníme na olivovom oleji, pridáme paradajkový pretlak, cherry paradajky, olivy, tuniaka a petržlenovú vňať. Ochutíme soľou a čiernym korením. Varíme pokiaľ sa nám neodparí prebytočná voda..

3

Do zredukovanej omáčky primiešame cestoviny a ešte minútku povaríme..

4

Servírujeme s nastrúhaným parmezánom..

5

Dobrú chuť :-)