Bravčové ragú

Zlatá vareška

Recept od:

Zlatá vareška

Príprava

15

minút

Varenie

60

minút

Množstvo

4

porcie

ohodnoďte recept

hodnotenie receptu

Ingrediencie

  • Slanina 50 g
  • Cibuľa 2 ks
  • Bravčové mäso 500 g
  • Cesnak 1 strúčik
  • Vývar 1/2 L
  • Oregáno
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Červená mletá paprika
  • Chilli

Postup prípravy

1

Vyškvaríme na kocky nakrájanú slaninu, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme do sklovita..

2

Pridáme na kocky nakrájané mäso, ktoré sprudka opečieme aby sa zatiahlo. Ochutíme soľou korením, paprikou a nakrájaným cesnakom..

3

Zalejeme vývarom, pridáme pár vetvičiek oregana a na záver nakrájané paradajky a papriky alebo lečo. Pridáme štipku chilli. Mäso dusíme domäkka..

4

Dobrú chuť :-)

Rada kuchára na záver:

K mäsu ako prílohu môžeme použiť chlpaté knedle. Recept nájdete na našej stránke v kategorií "Urob si sám" :-)